Meciul de baraj de sâmbătă: Restricţii pe strada Stadionului, adunarea suporterilor la monument

Sâmbătă, 25 iunie 2022, cu ocazia meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a dintre Victoria Carei şi Supporter 2.0 Cluj Napoca, accesul auto pe strada Stadionului dinspre strada Tireamului din Carei va fi restricţionat, informează Primăria Carei.

Va fi permis doar accesul auto al celor care domiciliază pe strada respectivă, a organizatorilor, autovehiculelor arbitrilor, oservatorilor, oficialilor, preşedinţilor AJF Satu Mare, respectiv Cluj, a autocarului echipei oaspete, oficialilor echipei oaspete.




De asemenea, va fi asigurat accesul ambulanţei din incinta stadionului până la ieşirea pe strada Tireamului în cazul situaţiilor de urgenţă.
Escorta suporterilor careieni va fi asigurată de forţele de ordine. Suporterii sunt rugaţi să se organizeze pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român, de unde, la ora 16.40, se vor deplasa în mod organizat până la stadion. Astfel, suporterii echipei gazdă vor putea intra în condiţii civilizate în incinta bazei sportive Victoria, după verificarea de către jandarmi a faptului că nu deţin obiecte periculoase.
Organizatorii estimează că la meciul de baraj dintre echipele Victoria Carei şi Supporter 2.0 Cluj Napoca vor participa în jur de 1.500 de suporteri.
Partida va începe la ora 17.30.