Directorul Direcției de Cultură și Turism din cadrul Primăriei Carei, Bogdan Georgescu, a avut azi o întâlnire cu tinerii influenceri din Ungaria aflaţi în info-tripul organizat în premieră la Carei, cu scopul redresării turismului local.

Directorul Bogdan Georgescu le-a prezentat istoria Careiului și a clădirii în care funcționează Primăria Carei, fostul han Cerbul de Aur, şi le-a urat să se simtă bine la Carei, experimentând atracțiile orașului și ale zonei.
Invitații din cadrul info-tripului reprezintă nume sonore al social-media din Ungaria, creatorii de conținut/influencerii: careianca Dragoș Karin (peste 303 mii de urmăritori), Csecse Attila (peste un milion de urmăritori), Szabó Hédi (peste 333 mii de urmăritori), Buzás Andris (165 mii de urmăritori), Király Lina (peste 324 mii de urmăritori).
Info-tripul a fost organizat echipa VisitCarei din cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, coordonată de Adrian Ştefănuţi.
Săptămâna trecută, la Carei s-au aflat, tot într-un info-trip, reprezentanții blogurilor de turism Călător în bascheți (peste 988 mii de urmăritori), reprezentanții blogului de turism Wel.travel (peste 377 mii de urmăritori), fotograful de călătorii Raul Dumitru (peste 60 mii de urmăritori), fotograful de călătorie Visual.DDM (peste 7 mii de urmăritori), reprezentanta blogului de turism Romândra (12 mii urmăritori), reprezentanta blogului de turism Visător prin lume (peste 25 mii de urmăritori).
Infotripul Visit Carei reprezintă una dintre inițiativele offline și online, concepută cu scopul consolidării strategiei de promovare a orașului Carei. Obiectivul principal al acestuia este, pe de-o parte, promovarea programului ”ZileLaCarei”, cu scopul informării potențialilor turiști din România și Ungaria cu privire la beneficiile acestuia. Pe de altă parte, este o oportunitate considerabilă de a pune orașul pe harta turistică a României, prin promovarea pe platformele dedicate turismului.