Ce te poate pune în mişcare mai bine în aceste zile toride de vară? Nimic altceva decât o porţie plină de adrenalină. Iar acestă porţie o primeşti din partea celor doi artişti care s-au alăturat pe această piesă: Drian si Manuel Chivari. Piesa este produsă în studiourile Vibe Arena Music.

„Adrenalina este o piesă de vară în care am colaborat cu Manuel Chivari şi care, din punct de vedere personal, este una dintre vocile cu cel mai mare potenţial de a se afirma în industria muzicală, inspirată clasic, adică luând drept muză persoanele de sex feminin, astfel vă doresc audiție plăcută!”, spune Drian.
„Eu şi Drian ne-am cunoscut întâmplător la studio în urmă cu ceva timp…Nu aveam idee că vom ajunge să colaborăm. Am ascultat câteva piese la care lucra şi mi-au plăcut mult, consider că Drian este un băiat super talentat, bine inspirat, având astfel un aspect foarte important când vine vorba de colaborări… Piesa Adrenalina este o piesa de vară, o piesă pe gustul ascultătorilor din România. Doresc să transmit mii de mulţumiri tuturor celor ce au facut posibilă lansarea acestei piese şi sperăm să vă placă noua noastra melodie”, spune Manuel Chivari.

Careianul Manuel Chivari s-a calificat în semifinala Eurovision România din 2018 cu “Somebody To Love”, piesă compusă de Michael James Down și Will Taylor, însă nu a mai ajuns în finală.
De asemenea, tânărul şi talentatul careian a reuşit să se claseze pe locul al cincilea în Marea Finală a emisiunii- concurs Românii au Talent, difuzată de postul de televiziune Pro TV, în cursul anului 2016.