De la dragoste la ură nu este decât un pas. Un bărbat din Sărăuad a ajuns să își hărțuiască și să își amenințe cu moartea fosta concubină, chiar în casa ei. A scăpat în ultimul moment de condamnarea pentru hărțuire, amenințare și violare de domiciliu, convingând-o pe femeie să-și retragă plângerea, se arată într-o hotărâre a Judecătoriei Carei, postată pe portalul Rejust.ro.

A amenințat-o cu moartea în propria ei curte
Totul s-a întâmplat în decembrie 2019, când fostul concubin al femeii ”a intrat în curtea imobilului şi a încercat să pătrundă în interiorul casei, uşa fiind închisă şi asigurată. în tot acest timp, inculpatul o ameninţa cu moartea pe persoana vătămată. în acel moment persoana vătămată a apelat serviciul unic de urgenţă, solicitând ajutorul poliţiei”.
Femeia a arătat că avusese o relație de concubinaj cu bărbatul, căreia îi pusese capăt în toamna anului 2019, întrucât obişnuia să consume frecvent alcool, iar în acele momente devenea violent. La un moment dat, a solicitat și chiar a obținut un ordin de restricție.
Mesaje de amenințare cu moartea pe telefon
Femeia a arătat că fostul concubin îi trimisese mai multe mesaje de amenințare. Facem precizarea că scrisul agramat îi aparține autorului amenințărilor.
„Stai an casa ascasa o sati art eu tie pentru aoa team adus acasa ieri nu uita no sa Scapi pana nu te rezolv Mincinoasa ce mai eşti asteaptate la ce e mai Rau” … „Nu uita sunt ##### si voi ramane sa te pot rezolva da nu mai ai parte de Barbati”, se arată în unul dintre mesajele atașate la dosar.
„Asa cum te iubesc o sa te omor cu mana mea sa nu mai fi Pentru nimeni”… „Alegeţi Zoâiea de mine nu scapi sati fie clar pentru tot Demna prima greşeala primu Mort mai făcut nebun si nebuni nu au Lege Desteapto sa sti ce declari ai mai făcut si ai văzut ve sa Antamplat si tot eu Am plătit pentru Tine ca nu aveai bani si am scos de la Firma tot din cauza Ta”… ştiu ca nu crezi asa nam crezut nici Eu ca mai anselat cat timp erai cu Mine si pentru asta vei varsa Samge numai sa ling pe #### arata mesajul si spune unde ai fost doua zile dar spune Adevărul mai sunt si alţi care meau privit din Umbra ###### uşoara!”, îi transmitea bărbatul fostei sale concubine, care nu vroia să se împace cu el.
A scăpat de consecințele penale
Bărbatul din Sărăuad a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor amenințare, hărțuire și violare de domiciliu. Procesul s-a judecat la Judecătoria Carei. A scăpat în ultimul moment de consecințele penale ale faptelor sale, după ce a convins-o pe fosta concubină să își retragă plângerea.
Astfel, Judecătoria Carei a dispus, luna trecută, încetarea procesului penal pornit la plângerea prealabilă a fostei concubine. Decizia Judecătoriei Carei nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare.

N.R. Informaţiile publicate de Opinie de Carei pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ