Campania de redresare a turismului local, derulată de administrația locală careiană a reușit să atragă atenția presei naționale. Coordonatorul echipei VisitCarei, Adrian Ștefănuți, a avut intervenții la Prima TV și Digi TV. De asemenea, au relatat despre campania din Carei Ziare.com și Kiss FM.

Coordonatorul echipei VisitCarei din cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Adrian Ștefănuți, a avut o intervenție în direct în cadrul emsiunii ”Profit News”, difuzată de postul de televiziune Prima TV.
În cadrul intervenției, Ștefănuți a vorbit despre strategia administrației locale careiene pentru redresarea turismului local.
De asemenea, Adrian Ștefănuți a avut o intervenție în direct în cadrul Jurnalului de la ora 16.00, difuzat sâmbăta trecută de Digi TV. Intervenția poate fi vizionată de la minutul 49. Și aici, reprezentantul VisitCarei a prezentat despre strategia de promovare a turismului local, respectiv despre modurile prin care turiștii pot fi convinși să vină să viziteze Careiul.
Agenția de presă Ziare.com a publicat articolul intitulat ”Un orășel din România și-a propus să primească anual mii de turiști. Le oferă gratuități și reduceri de preț în magazine și restaurante”.
”Cu puțin peste 21.000 de locuitori, potrivit celui mai recent recensământ al populației, orașul Carei din județul Satu Mare ar putea deveni în curând un nou centru turistic atractiv atât pentru români, cât și pentru străini”, se arată în articolul publicat de Ziare.com.
Știrile Kiss FM au publicat articolul intitulat ”Carei, orașul castel din România care-și așteaptă turiștii cu brațele deschise – de ce merită o vacanță aici”.
”Dacă nu știi unde să-ți faci următoarea vacanță, Carei poate fi alegerea potrivită pentru tine, mai ales că este poziționat într-una dintre cele mai frumoase zone ale țării”, se arată în respectivul articol.
Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural, (F.C.P.T.C.), cu suportul Primăriei Carei şi în parteneriat cu instituţiile din oraş, dar şi cu unităţile din industria ospitalităţii, au demarat campania de gratuităţi #ZilelaCarei, pentru cei care vizitează Careiul în perioada sezonului estival.