Reveniţi în Bucureşti după info-tripul organizat la Carei de către echipa Visit Carei, jurnaliştii Laura Vereha şi Sebastian Secan, de la Călător în bascheţi, au promovat Careiul- oraşul castel ca şi o destinaţie de vis la emisiunea la Neața cu Răzvan și Dani, difuzată azi dimineaţă de postul Antena 1.

„Tocmai ne-am întors de acasă, de la Carei. Cumva şi eu am fost turist acolo pentru că am descoperit cu alţi ochi, am intrat în locuri în care n-am fost niciodată şi cred că mulţi careieni n-au ajuns în aceste locuri. Adică treci pe lângă ele de zeci de ori, dar nu ajungi să le vezi, să le descoperi”, a povestit Sebastian Secan, originar din Carei.
Printre locurile frumoase din Carei a vorbit despre castelul Karolyi, ştrandul termal Joy şi manejul Equus.
De asemenea, Sebasian Secan a prezentat programul de reduceri şi gratuităţi pentru turişti implementat în Carei, iar colega sa Laura Vereha a povestit despre bunătăţile degustate cu ocazia info-tripului desfăşurat în week-end în oraşuş castel.

Laura Vereha şi Sebastian Secan, de la Călător în bascheţi, cel mai citit blog de turism din România, s-au aflat zilele trecute la Carei, alături de solista Alexandra Ungureanu şi de reprezentanţii celor mai citite blogurii de turism din România, în cadrul info-tripului organizat în premieră, cu scopul redresării turismului local.
Infotripul a avut loc la invitația echipei Visit Carei, din cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.