Interviu cu solista Alexandra Ungureanu, care a făcut cunoştinţă cu atracţiile Careiului

Reporter: – Cum e să descoperi Careiul la pas, nu doar de pe scenă în timpul concertelor?
Alexandra Ungureanu: – Careiul a fost întotdeauna un loc foarte special pentru mine, pentru că cel mai bn prieten al meu din viaţă e din zonă. Prima dată am venit cu interes şi cu emoţie căci aşa e când ai un om drag şi ştii de pe unde se trage. Uite, pe el nu am reuşit să-l duc la Oneşti. Vorbesc de Sebastian Secan de la Călător în bascheţi. Suntem prieteni de, am numărat, vreo 20 de ai. În primul rând, asta mă leagă de Carei. Apoi fapul că am venit de foarte multe ori la concerte, ultima oară în 2018, şi întotdeauna Careiul a fost un loc unde am fost foarte bine primită în diferitele formule în care am activat. Chiar m-am simţit foarte bine aici: oameni calzi, recepţionează bine muzica mea. Şi acum, iată am revenit în calitate cumva de turist şi de influencer pe zona aceasta de travel. Găsesc oraşul în cea mai înfloritoare perioadă a lui, locaţiile vechi arată tot mai bine, tot mai îngrijit, se dezvoltă foarte mult. Careiul e un oraş efervescent, cu potenţial mare pentru turism. Sunt aici de trei zile şi nu mă plictisesc deloc, mai sunt multe de văzut, dar trebuie să plec din păcate.
Reporter: – Ce le transmiţi fanilor tăi din Carei?
Alexandra Ungureanu: – Acum, fanii mei din Carei cred că se împart în mai multe categorii: cei care mă ştiu de pe vremurile de la începutul proiectului meu cu cei de la Crush, sunt cei mai tineri care m-au descoperit în urma altor experienţe de tv şi online, chiar m-am întâlnit ieri cu nişte de fete care mă ştiau, evident, de la „Bravo, ai stil!”, dar şi datorită proiectului pe care îl am în online, „Duet cu Alexandra Ungureanu”. Le transmit să se bucure de oraşul lor şi să contribuie la tot ce înseamnă o adevărată campanie pe care am găsit-o aici, de susţinere a oraşului şi de a transforma oraşul într-un loc foarte primitor pentru toată lumea care vrea să-l viziteze, să le meargă bine, să fie sănătoşi, să asculte muzică bună şi să aibă o vară extraordinară, pe sufletul lor.
Reporter: – Pe când te revedem în concert pe scena din Carei?
Alexandra Ungureanu: – Nu ştiu, aici nu mai hotărăsc eu. În principiu, aştept invitaţie la un concert. Cu siguranţă, de câte ori voi fi în preajmă am să vin să vă vizitez pentru că ştiu sigur că aici este locul unde se doarme bine, se mănâncă bine, sunt locuri foarte frumoase, le-am văzut. Aşa că, de câte ori sunt pe aici, vin să vă vizitez şi sper să şi cânt cât de curând.
A consemnat Szasz Lorand

Solista Alexandra Ungureanu s-a aflat zilele trecute la Carei alături de reprezentanţii celor mai citite blogurii de turism din România, în cadrul info-tripului organizat în premieră, cu scopul redresării turismului local.

Pozele au fost realizate la castelul Karolyi, respectiv la ştrandul termal Joy Carei.