Farmacia Digitalis și Haller Clinic organizează vineri, conform tradiției, o nouă ediție la Carei a Zilei Copilului Sănătos. Evenimentul se va deasfășura vineri, 3 iunie 2022, la Farmacia Digitalis 1, lângă Spitalul Municipal Carei.

Începând cu ora 11.00, cei mici vor putea beneficia de consultații gratuite de pediatrie realizate de dr. Haller Otto. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0784.001.001. De asemenea, în compania animatorilor Disney, micuții vor avea la dispoziție topogane gonflabile și ateliere de picturi pe față și desene pe asfalt. Aceștia vor primi din partea organizatorilor acadele cu Propolis Vitamina C și mere, ca parte a unei alimentații sănătoase, care este extrem de importantă mai ales la vârstele fragede.
Începând cu ora 15.00, copii vor avea parte de sport și distracție în familie, sub îndrumarea antrenorilor Antonia și Patrick, sub egida Fitforce și Fitfoodway. Micuții vor primi și baloane cadou, pentru a-și aminti de această zi dedicată lor în întregime.
Copii și părinții lor sunt invitați să participe în număr cât mai mare la ediția din acest an a Zilei Copilului Sănătos, organizată de către Farmacia Digitalis și Haller Clinic.
Imagini de la edițiile din anii trecuți:

Farmaciile Digitalis: O mie unu zâmbete la Ziua Copilului sub semnul sănătăţii (Galerie foto)

Farmaciile Digitalis: O mie unu zâmbete la Ziua Copilului sub semnul sănătăţii (Galerie foto)

Ziua Copilului la Digitalis Carei (Galerie foto)