Cu un arbitraj de Champions League, duelul dintre Viitorul și CSM Victoria Carei, din cadrul etapei a patra din play-off-ul ligii de elită sătmărene, a fost câștigat sâmbătă de careieni. Partida Viitorul Viitorul Vetiş – CSM Victoria Carei s-a încheiat cu scorul 2 – 3 (1-0).

Gazdele au deschis scorul, după un sfert de oră de joc prin Alin Merce, atacantul Vetișului speculând o eroare a portarului Florin Gorbe, care a apreciat greșit o minge înaltă și a înscris cu poarta goală.
După marcarea golului, Victoria a început să pună presiune și pe finalul reprizei au trecut pe lângă egalare Teodor Bîrle (șut în transversală), Marinaș (lovitură de cap pe lângă poartă) și Feier (șut de la marginea careului), gazdele fiind aproape de gol la șutul lui Lazăr, care a trecut puțin pe lângă poarta lui Gorbe.
Startul reprizei secunde a aparținut Victoriei Carei care a întors rezultatul în doar trei minute. Claudiu Mihale a restabilit egalarea pe tabelă cu o lovitură de cap, după un corner executat de Marinaș (min. 51), iar Rareș Mureșan a deviat în proprie poartă un șut trimis de căpitanul oaspeților, Kinczel Ervin (min. 53), 1-2. Raul Matioc a restabilit din nou egalitatea cu un șut din interiorul careului, 2-2, iar Raul Zbona a stabilit scorul final al jocului după ce a transformat un penalty (min. 80) acordat de Istvan Kovacs după un henț în careu făcut de Vlăduț Țoca.
La finalul jocului, Istvan Kovacs a fost înconjurat de mai mulți suporteri care au dorit să-și facă poze alături de arbitrul care va oficia finala Conference League.
CSM Victoria Carei: Florin Gorbe – Teodor Bîrle, Flavian Moș, Raul Ritli, Claudiu Mihale, Claudiu Silaghi, Bakai Balazs, Kinczel Ervin (cpt.), Adrian Marinaș, Nyilvan Rareș, Daniel Feier;
Rezerve: Erik Mitracica – Veszpremi Martin, Mihai Ghiarfaș, Daniel Tilinger, Benze Devon, Raul Zbona, Nyilvan Bogdan, Răzvan Negreanu, Horvath David;
Antrenor: Marius Botan;
Etapa următoare, CSM Victoria Carei va primi vizita Unirii Tășnad.