UEFA a apreciat prestațiile excelente ale lui Istvan Kovacs (37 de ani) din acest sezon european și centralul român a fost delegat la finala Conference League dintre AS Roma și Feyenoord, informează DigiSport.

Istvan Kovacs a condus, în acest sezon, 10 partide europene intercluburi: cinci în Liga Campionilor, două în Europa League, unul în Conference League, plus alte două din calificările pentru Europa League și Conference League.
”Bijuteria coroanei” este, bineînțeles, semifinala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, manșa tur, terminată cu scorul de 4-3, în care românul s-a descurcat excelent.
Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League, dintre AS Roma și Feyenoord
Meciul pentru trofeul celei de-a treia competiție continentală se va disputa pe 25 mai, de la ora României 22:00, pe stadionul ”Kombetare” din Tirana, Albania.
Istvan Kovacs va fi ajutat la tușă de asistenții Vasile Florin Marinescu și Mihai-Ovidiu Artene, iar ”rezervă” va fi elvețianul Sandro Scharer. În camera VAR vor fi germanii Marco Fritz, Christian Dingert și Bastian Dankert.