Marți, 31 mai 2022, ora 19.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc comedia Arta adulterului, de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, cu trupa Teatrului Regina Maria din Oradea.

Prețul biletului este de 25 lei. Biletele se găsesc la biroul Centrului Cultural Carei. Durata spectacolului: 2h 30min (cu o pauză).
Minciuna este la îndemâna tuturor, însă numai câțiva reușesc să transforme procesul falsificării adevărului într-o știință. Abilitatea de a-l determina pe celălalt să cadă în plasa țesută prudent din afirmații atent alese și un comportament fermecător, poate deveni, într-adevăr, o artă.
Relația de adulter dintre Jean François, un regizor de film și amanta sa, Nathalie, este pe punctul de a fi descoperită de soția acestuia, iar eforturile pe care le depun cei doi amanți pentru a crea imaginea unei situații care să nu dea de bănuit, depășesc limitele normalului. Jean François se vede nevoit să își pună în aplicare abilitățile regizorale și să creeze un spațiu potrivit falsificării adevărului.
Distribuția:
Jean François Moncey – Richard Balint
Nathalie Martigue – Lucia Rogoz
Cécile Moncey – Elvira Rîmbu
Hans Müller – Eugen Neag
Heidi Müller – Carina Bunea
Domnul Legris – Daniel Vulcu/Petre Ghimbășan
Nadine Dujardin – Gabriela Codrea
Gérard Blanchard – Pavel Sîrghi
Paquerette – Denisa Irina Vlad/Giorgiana Coman
Charles Henri Martigue – Alexandru Rusu
Marc Dujardin – Ion Ruscuț
În alte roluri: Emil Sauciuc, Nicolae Porumb
Regia: Daniel Vulcu
Decor: Bogdan Spătaru
Costume: Amalia Buie
Traducerea și adaptarea: Marica Beligan