Două actrițe cunoscute, Caroline Boulton și Sebestyen Katja, s-au aflat la sfârșit de săptămână în Carei pentru a participa la turnarea filmului de groază în limba maghiară Kísértés az erdő mélyén (Ispita în adâncurile pădurii).

În filmul turnat la Carei, Sebestyen Katja joacă rolul unei profesoare de matematică. Katja este vedetă pe canalul maghiar TV2 și o cântăreață cunoscută în toată Ungaria.
Caroline Boulton joacă rolul unei profesoare de engleză în filmul realizat la Carei. Caroline este actriță cunoscută internațional de origine britanică. A fost prezentă în mai multe producții de la Hollywood. A jucat în filme de groază și în alte filme de succes internațional, cum ar fi Hercules.
Kísértés az erdő mélyén (Ispita în adâncurile pădurii) este un film de groază cu feeling american, înregistrat în limba maghiară la Carei.

Realizator al filmului este Christian Dénes, regizorul său este Patrik Berki (un copil actor, interpret și scriitor), iar asistentă în producție Ami Geiger.
Filmul este produs de GG Production, avându-l pe Erik Geiger la camere.
Filmul este despre studenta Olivia și prietenii ei. Olivia, Bryan, Lora, Kevin și Jack vor să se relaxeze. Prin urmare, nimic mai bun decât o vacanță neașteptată într-un loc legendar din Transilvania, pentru a uita de stresul anului școlar în principal cu timp activ și experiență.

Pleacă devreme în locul dorit. Prima zi începe bine. Proprietarul, domnișoara Hills, îi întâmpină, le predă casa închiriată și apoi pleacă acasă în satul cel mai apropiat. Poți să-ți începi vacanța fantastică fără…?! Apoi, însă, în casa în care locuiesc încep lucruri ciudate. Mai târziu, o legendă este dezvăluită despre o tânără fată violată în mod regulat de tatăl ei într-un mod necinstit, care mai apoi și-a ucis și și-a măcelărit familia cu sânge rece. Bărbatul era stăpânit de un demon și apoi controlat de el. Louisa este nesfânta care își caută fericirea pierdută în casa respectivă. Se adresează unui medium, apoi văd cu ce creatură oribilă au de-a face. Ceremonia de exorcizare începe imediat, se încheie cu succes, deși lasă o amprentă profundă asupra supraviețuitorilor.
Filmul va putea fi vizionat în cinematografele din Ungaria în 2023.

Actorii: Caroline Boulton – Lidia Watson;
Balázs Andrea – Miss Hills;
Kosik Anita – Helen;
Sebestyén Kátja – Miss. Roberts;
Nagyidai Gergő – Pool Medison;
Kádár Virág – Louisa;
Tripon Diána – Olivia;
Botos Vivien – Lora;
Szabó Kevin – Bryan;
Bereczki Bence – Kevin;
Dénes Christián – Jack;
Juhász Margarét – Patrisha Williams.
Sursa foto & video: GG Production