Aflat la unul dintre cele mai importante momente din carieră, careianul Istvan Kovacs nu a părut în niciun moment afectat de presiunea meciului dintre Manchester City și Real Madrid, informează DigiSport.

Manchester City a dominat-o pe Real Madrid în confruntarea din semifinalele UEFA Champions League, iar în minutul 74 a reușit să marcheze pentru 4-2, prin Bernardo Silva.
Mijlocașul portughez a marcat un gol superb, șut cu piciorul stâng la colțul scurt care l-a surprins pe Thibaut Courtois, la o fază în care Istvan Kovacs a oferit un moment care arată că merită să conducă un astfel de joc.
Momentul de inspirație al lui Istvan Kovacs care a dus la golul de 4-2 din City – Real Madrid.
Concret, înainte ca balonul să ajungă la Bernardo Silva, Oleksandr Zinchenko a fost faultat de Toni Kroos în preajma careului advers și, având în vedere poziția, majoritatea arbitrilor ar fi acordat lovitură liberă pentru Manchester City.
Nu și Istvan Kovacs, care a lăsat jocul să continue, arătând că este un avantaj pentru Manchester City, iar decizia s-a dovedit a fi extrem de inspirată, pentru că balonul a ajuns la Bernardo Silva, care a avut o execuție perfectă.
Aflat la unul dintre cele mai importante momente din carieră, Istvan Kovacs nu a părut în niciun moment afectat de presiunea meciului.
În minutul 80, Istvan Kovacs a avut cea mai grea misiune, la hențul comis de Aymeric Laporte în propria suprafață de pedeapsă. Centralul român a luat decizia corectă, acordarea unei lovituri de la 11 metri, care a fost transformată de Karim Benzema, cu un lob, la meciul 600 pentru Real Madrid.
Reușita francezului a stabilit și scorul final al partidei, Manchester City – Real Madrid 4-3, iar calificarea se va decide în Spania, pe 4 mai, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.
Sursa: DigiSport