Antrenorul CSM Victoria Carei, Marius Botan, este mulţumit de felul în care jucătorii săi au abordat meciul de azi, din debutul play-off-ului cu Energia Negreşti, dominând adversarul la toate capitolele, mai puţin la fructificarea ocaziilor. Careienii au remizat cu Energia Negreşti, partida încheindu-se cu scorul de 1-1.

„În primul rând, doresc să felicit toate persoanele care au luat parte la organizarea acestei prime etape din play-off. A fost cu adevărat o sărbătoare fotbalistică, cum nu a mai fost de mult în Carei. Sper că spectatorii care au venit azi în număr foarte mare la stadion s-au simţit bine”, a declarat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.
„Cât despre jocul în sine, cu o doză de subiectivism, pot spune că a fost o singură echipă pe teren care a controlat meciul! Îi felicit pe băieţi pentru modul în care au abordat acest meci! Au dominat adversarul la toate capitolele, mai puţin la fructificarea ocaziilor. Adversarii, din cele două faze fixe pe care le-au avut timp de 90 de minute, au reuşit să marcheze un gol. Noi ne-am creat 6 – 7 ocazii clare de gol, din care trebuia să marcăm de mai multe ori. Rămân optimist în continuare. Nimic nu e pierdut. Dacă vom avea parte de aceeaşi susţinere din partea suporterilor noştri şi în următoarele partide, sunt sigur că vom obţine victoriile mult dorite”, a adăugat Botan.
„Pe această cale, doresc să le urez Sărbători Pascale frumoase şi binecuvântate tuturor! Hristos a Înviat!”, a încheiat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.