În prima etapă din play-off-ul Ligii 4 Elite, CSM Victoria Carei va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, echipa Energia Negreşti Oaş. Partida se va desfăşura de la ora 12.00, pe stadionul Victoria din Carei.

Meciul dintre primele două clasate ale seriilor A şi B ale Ligii 4 Elite va fi unul interesant şi, în acelaşi timp, foarte important pentru Victoria Carei.
„Avem o misiune pe care trebuie să o îndeplinim. Nu va fi uşor deoarece primul meci îl jucăm acasă cu una dintre contracandidatele noastre care doresc să participe la barajul de promovare pentru Liga 3. Aşa au vrut sorţii ca în prima etapă să jucăm cu Energia Negreşti Oaş. Cred că va fi un meci foarte interesant şi important în acelaşi timp doarece cele şase meciuri de după acesta vor fi foarte mult influenţate de acest joc. Ne dorim victoria, bineînţeles”, a declarat directorul CSM Victoria Carei, Tabi Zsolt.
Careienii sunt invitaţi să vină în număr cât mai mare la meci pentru a-şi susţine favoriţii.
„Aşteptăm cât mai mulţi suporteri care să ne susţină la acest meci important. Îi invităm pe această cale să fie alături de noi în număr cât mai mare la derby-ul de sâmbătă. Am înţeles că şi cei din Negreşti Oaş vor avea o galerie frumoasă, pe care trebuie să o respectăm şi în tribune şi în timpul jocului, să dăm dovadă de fair-play total”, a declarat directorul Tabi Zsolt.
Atmosfera în echipă este bună, iar Victoria Carei va aborda partida pentru victorie.
„Vom aborda pentru victorie acest joc. Pentru viitor şi pentru viitorul echipei Victoria Carei este foarte important să câştigăm acest joc şi să le câştigăm şi pe următoarele, dar cel mai important este acesta de sâmbătă cu Energia Negreşti. Am încredere în băieţi, am încredere în antrenor, în pregătirea pe care au făcut-o chiar din ianuarie sau de la începutul campionatului. Sunt cu toţii pregătiţi pentru joc, e o atmosferă bună în echipă. Sper să rămână aceeaşi atmosferă, aceeaşi dorinţă de joc şi de victorie şi după partida cu Energia Negreşti Oaş”, a mai spus directorul Tabi Zsolt.
Victoria Carei se antrenează foarte serios pentru partida de sâmbătă. Vă prezentăm o galerie foto de la antrenamentul de azi.


Mâine, jucătorii Victoriei Carei vor mai avea un antrenament, în care se va pune accent pe partea tactică.