1. Joi după-amiază, pe terenul din Căpleni s-a jucat primul meci din ultima etapă a sezonului regular din Seria B a ligii de elită sătmărene, dintre AS Căpleni și CSM Victoria Carei. Careienii antrenaţi de Marius Botan s-a impus cu scorul de 3-1, după ce au condus la pauză cu 2-0, și au încheiat sezonul regular pe primul loc în Seria B.

Kinczel Ervin a deschis scorul pentru Carei, în minutul 4, iar cu două minute înainte de finalul reprizei Daniel Feier a dublat avantajul Victoriei și a stabilit scorul pauzei, 0-2. Gazdele au redus din diferență în minutul 60, prin golul reușit de Silaghi Gabor, 1-2, iar Kinczel Ervin a reușit dubla în ultimul minut de joc și a închis tabela la 3-1 pentru CSM Victoria Carei.
„Mă bucur pentru victoria noastră din ultima etapa. Am încheiat campionatul regulat cu obiectivul îndeplinit. Suntem nerăbdători pentru startul play-off – ului şi sper ca băieţii să se mobilizeze şi mai mult pentru următoarele meciuri”, a declarat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.
După cele 14 etape disputate în sezonul regular al ligii de elită sătmărene, CSM Victoria Carei este neînvinsă în Seria B și a acumulat 38 puncte din cele 12 victorii și 2 egaluri. Careienii au cel mai bun atac din serie (75 goluri marcate) și cea mai bună apărare din Seria B (doar 7 goluri primite).
Echipa pregătită de Marius Botan pornește în play-off-ul competiției cu 3 puncte.
CSM Victoria Carei: Florin Gorbe – Veszprem Martin, Flaviu Moș, Raul Ritli, Mihai Ghiarfaș, Daniel Tilinger (cpt.), Claudiu Silaghi, Kinczel Ervin, Adrian Marinaș, Nyilvan Bogdan, Daniel Feier;
Rezerve: Erik Mitracica – Horvath David, Raul Zbona, Bakai Balazs, Nyilvan Rareș, Claudiu Mihale;
Antrenor: Marius Botan, antrenor cu portarii- Bagossy Alexandru;
AS Căpleni: Demko Krisztián – Keszenheimer Zsolt, Fleisz Christopfer, Pataki Arpad, Szilagyi Martin, Gecse Aron, Gecse Gergo, Silaghi Gabor, Bistra Eliot, Koch Mate, Marius Moldovan (cpt);.
Rezerve: Heveli Szabolcs, Murgui Martin, Baumgartner Antal, Cosmin Sima, Darabos Matyas, Kern Raul;

Arbitru: Ciprian Rebegea;
Asistenți: Emanel Pop și Tudor Popescu;
Observator: Pataki Zoltan;