În aceste momente imprevizibile este important să acționăm și să ajutăm comunitatea din care facem parte, informează Polipol. Compania germană SC Polipol Mobila SRL, cu sediul în vecinătatea comunei Foieni, dă dovadă din nou de solidaritate și responsabilitate socială, făcând o donație de peste 200 de saltele noi, sigilate, perne și haine de pat, mai multor centre din județul Satu Mare.

Printre beneficiarii gestului de caritate se numără căminul de bătrăni St. Jude Taddeus din comuna Foieni, Casa Speranței din Mărtinești, acolo unde copiilor instituţionalizaţi li s-au alăturat și refugiați din case de copii din Ucraina, respectiv centrul de la Baba Novac, care adăpostește în prezent 35 de refugiați.
La Prefectura Satu Mare mai sunt pregătite alte donații oferite de Polipol, care urmează să fie distribuite în mai multe puncte în care este nevoie de ele.
Polipol se implică şi în ajutorarea victimelor exploziei care a avut loc în 27 februarie în Carei. Demersurile pentru ajutorarea familiilor ale căror apartamente au fost distruse de explozie sunt în curs de finalizare, urmând să fie sprijinite persoanele care au suferit pierderi materiale.

Polipol Mobila – Mai mult decât un loc de muncă!