Renumitul actor Dwayne Johnson a comandat anul trecut careianului Remus Gall un glob pământesc uriaș. Valoarea comenzii a fost de 12.000 de euro.

Comanda a sosit la sfârșitul lunii noiembrie 2021 pe adresa firmei Biodome Systems, deținută de Remus Gall împreună cu sora sa Simona Gall.
”Nu știu cum a dat Dwayne Johnson de noi, probabil a căutat pe Google sau a citit vreo recenzie de la un alt client. I-am făcut cât mai putut de repede un glob pământesc uriaș. M-am gândit că vroia să îl dea cuiva ca și cadou de Crăciun. Am ținut legătura cu asistenta sa personală și contabilul actorului american”, a declarat careianul Remus Gall pentru portalul Opinie de Carei.
Din păcate, s-au înregistrat întârzieri mari cu livrarea produsului. ”Au fost probleme cu livrarea, care a costat 4.000 de euro. A trecut aproape o lună până când globul pământesc pe care l-am realizat a ajuns la destinatar, deși firma de curierat a spus că va efectua livrarea în patru zile. Ajungea mai repede chiar dacă îl duceam personal cu vaporul până în Statele Unite”, a declarat Remus Gall.
”Aștept să primesc o recenzie din partea celebrului actor Dwayne Johnson, care m-ar ajuta enorm de mult. De asemenea, aș dori să îi mulțumesc pentru încrederea acordată făcându-i gratuit încă un glob pământesc uriaș, de această dată unul personalizat”, a încheiat Remus Gall.
Remus Gall și sora sa Simona Gall realizează globuri pământești de mărimi uriașe, pictate cu pigmenți speciali. Un asemenea glob are peste 2.500 de etichete şi detalii în relief de o mare acurateţe.


La emisiunea ”Imperiul Leilor” din 16 martie 2022, careianul Remus Gall l-a impresionat pe fondatorul grupului Mobexpert, Dan Șucu, care i-a oferit 100.000 de euro investiție și 150.000 de euro sub formă de împumut pe cinci ani, pentru 40% din afacere.