Azi dimineață a decedat una dintre cele trei victime spitalizate în urma exploziei care s-a produs duminica trecută în scara unui bloc din Piața Avram Iancu din municipiul Carei.

Este vorba de femeia care locuia în apartamentul în care s-a produs explozia. Având răni pe 80% din suprafața corpului, femeia a fost stabilizată într-o ambulanță care se afla în apropierea blocului și apoi a fost transportată de urgență la un spital din Oradea cu un elicopter.
În spital se află și soțul femeii, care se afla și el în apartament în momentul deflagrației. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a fost transportat miercurea trecută, cu elicopterul SMURD, de la Spitalul Județean Satu Mare la Clinica de Arsuri Chirurgie Plastică din municipiul Timișoara.
A treia victimă spitalizată este o femeie care locuia în apartamentul învecinat celui în care s-a produs deflagrația. Victima este internată internată în prezent la Spitalul Județean Satu Mare, fiind în continuare în stare gravă.
Reamintim că în dimineața zilei de 28 februarie, în jurul orei 7.30, o explozie devastatoare a avut loc într-un apartament situat la etajul al patrulea dintr-un bloc situat în Piața Avram Iancu din Carei. Unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind spitalizate în stare gravă. Explozia a provocat pagube enorme nu numai în blocul în care s-a produs, ci și în alte blocuri apropiate, fiind avariate și câteva autoturisme parcate în zonă.