Alăturându-se Primăriei Carei, un pompier careian a pus o rulotă la dispoziţia voluntarilor care distribuie apă, alimente şi produse de igienă refugiaţilor ucraineni din PTF Urziceni.

„Am fost rugat de un prieten bun care lucrează la Primăria Carei să ajut şi eu voluntarii care se ocupă de refugiaţii ucraineni care tranzitează PTF Urziceni. Imediat le-am pus la dispoziţie o rulotă în care să-şi poată depozita alimentele, produsele de igienă şi generatorul de curent”, a declarat pentru portalul Opinie de Carei pompierul Rareş Roşu.
„Dacă voluntarii consideră că este nevoie, pot să le pun la dispoziţie şi un microbuz de 16 locuri pentru transportul refugiaţilor ucraineni care nu dispun de mijloacele necesare. De asemenea, pot să îi ajut şi cu remorcă frigorifică, în cazul în care consideră că le-ar putea fi de folos”, a adăugat pompierul Rareş Roşu.
Primăria Carei a pus azi la dispoziţia voluntarilor care ajută refugiaţii ce tranzitează PTF Urziceni un cort de mari dimensiuni, mese si un generator de curent.