După ce omul de afaceri Papp Zsolt s-a oferit să asigure sticlă pentru proprietarii de partamente ale căror geamuri au fost sparte de explozia din centrul Careiului, firma Norbi Tehnic SRL se oferă să măsoare dimensiunile geamurilor sparte şi să asigure montajul sticlei.

„Am văzut pe Facebook că domnul Papp Zsolt asigură sticla fără montaj. Firma noastră poate să ajute cu asigurarea montajul sticlei pentru cei care au nevoie”, se arată în mesajul transmis portalului Opinie de Carei.
„De asemenea, dacă oamenii au nevoie, putem să mergem la faţa locului ca să luăm dimensiunile sticlei înainte de comandă”, se mai arată în mesajul transmis portalului Opinie de Carei.
Cei care au nevoie de ajutor în montarea sticlei se pot adresa pe messenger, de pe pagina de Facebook a firmei Norbi Tehnic SRL.
Reamintim că zeci de apartamente din zona centrală a oraşului Carei au rămas fără geamuri în urma exploziei devastatoare provocate de o acumulare de gaz într-un apartament de la etajul patru al unui bloc din Piaţa Avram Iancu din Carei.
Potrivit autorităţilor, 11 persoane au fost rănite, însă nu s-a înregistrat niciun deces.
Potrivit primelor concluzii, explozia a fost provocată de o acumulare de gaze. Doi bătrâni care locuiesc într-un apartament din blocul respectiv s-au încălzit la flacăra aragazului.
În timpul nopţii, flacăra s-a stins, acumulându-se gaz în apartamentul lor. Dimineaţă, prima sursă de flacără a provocat uriaşa explozie.