Școală Gimnazială „Vasile Lucaciu” din Carei este cu inima și cu rugăciunile alături de victime si refugiați! Războiul este inuman și aduce suferințe, moarte și drame, indiferent de motivele invocate.

„Ne gândim la familiile care au plecat noaptea cu un bagaj în care și-au luat toată agoniseala, care au și-au strans la piept copii și au fugit să-și scape viața, care dorm sub cerul liber gândindu-se la cei rămași acasă și care au pierdut pe cineva drag. În astfel de vremuri întunecate, doar dragostea față de aproape si implicarea activă a comunității poate aduce o licărire de speranță!”, a declarat directorul Şcolii Gimnaziale Vasile Lucaciu, Alina Mocanu.
„Am demarat o campanie de ajutor pentru familiile de refugiați care ajung în Vamă Halmeu”, a adăugat directorul Alina Mocanu.
Cei care doresc sa doneze: alimente neperisabile, apă, produse de igiena personală, pături, medicamente, pilote, etc …( haine nu) pot să o facă la Școală Gimnazială „Vasile Lucaciu” din Carei, în fiecare zi, între orele 8.00- 14.00.