Careianul în vârstă de 31 de ani, acuzat că şi-a bătut, şi-a violat şi şi-a supus la perversiuni sexuale copilul de cinci ani, pe numele căruia Judecătoria Carei a emis vineri un mandat de arestare, vrea să fie cercetat în stare de libertate.

Bărbatul respectiv a contestat mandatul de arestare pe 30 de zile emis de Judecătoria Carei în cursul zilei de vineri pe numele său. Contestaţia, formulată chiar în ziua în care a fost emis mandatul de arestare, se va judeca la Tribunalul Satu Mare.
Portalul Opinie de Carei a relatat în premieră despre acest caz şocant. Reamintim că violul s-ar fi petrecut joi, la domiciliul unde trăiau bărbatul împreună cu copilul, situat pe strada Danko Pista din municipiul Carei. Copilul a fost bătut, apoi violat şi supus la perversiuni sexuale greu de imaginat pentru o minte normală.
Tatăl a filmat cu telefonul mobil scenele îngrozitoare şi le-a trimis concubinei sale, care se află în străinătate. Prin această metodă a încercat să o convingă să se reîntoarcă la el pe mama copilul său, despre care autorul susţine că s-ar prostituta în Franţa.
Poliţiştii au intrat pe fir după ce filmul a început să fie distribuite la diverse persoane şi l-au reţinut pe careian. Acesta a fost prezentat vineri Judecătoriei Carei de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Carei a emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele bărbatului acuzat de viol.
Pe lângă viol, bărbatul riscă să mai fie acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv de pornografie infantilă.