Un bărbat din Carei a fost arestat în cursul zilei de ieri pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Acesta este acuzat că şi-a violat copilul în vârstă de numai patru ani.

Violul s-ar fi petrecut joi, la domiciliul unde trăiau bărbatul împreună cu copilul, situat pe strada Danko Pista din municipiul Carei. Copilul a fost bătut, apoi violat şi supus la perversiuni sexuale greu de imaginat pentru o minte normală.
Tatăl a filmat cu telefonul mobil scenele îngrozitoare şi le-a trimis concubinei sale, care se află în străinătate. Prin această metodă a încercat să o convingă să se reîntoarcă la el pe mama copilul său, despre care autorul susţine că s-ar prostituta într-o altă ţară.
Poliţiştii au intrat pe fir după ce filmul a început să fie distribuite la diverse persoane şi l-au reţinut pe careian. Acesta a fost prezentat ieri Judecătoriei Carei de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Carei a emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele bărbatului acuzat de viol.
Pe lângă viol, bărbatul riscă să mai fie acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv de pornografie infrantilă.