Mai mulţi careieni, cu sau fără antecedente penale, au încercat să-l găsească şi să-i aplice o corecţie fizică bărbatului din Carei, arestat ieri pentru că şi-a violat şi şi-a supus la perversiuni sexuale copilul de cinci ani.

Careianul în vârstă de 31 de ani a scăpat de o corecţie fizică pe măsura faptelor sale. Mai mulţi careieni, inclusiv unii cu antecedente penale, au pornit în urmărirea lui, şocaţi, dar în acelaşi timp dezgustaţi de ceea de i-a făcut propriului său copil.
„Îţi dai seama că am fost foarte nervos pe el. A distribuit la tot Careiul înregistrarea în care se lăuda cu ceea ce i-a făcut copilului. Dacă un asemenea om îi face asemenea lucruri propriului său copil, atunci ce poate să facă cu copilul meu sau al altora. A avut noroc că l-au prins poliţiştii înainte noastră”, a declarat pentru portalul Opinie de Carei unul dintre urmăritori.
Potrivit informaţiilor obţinute de portalul Opinie de Carei, bărbatul a fost părăsit de fost concubină, mama copilului violat, în urmă cu doi ani. Se pare că femeia ar practica prostituţia în Franţa. Prin gestul său bolnav, careianul a vrut să se răzbune pentru că femeia a refuzat să se întoarcă la el.