Polițiștii careieni au fost implicați în perchezițiile de amploare efectuate azi dimineață de autorități într-un nou dosar privind vaccinări false. La percheziții au fost găsite sume foarte mari de bani.

Astăzi, 17 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, împreună cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Cluj și Timiș, pun în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, în județele Satu Mare, Cluj și Timiș.
Perchezițiile au loc într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de fals informatic, fals intelectual, complicitate la fals informatic și complicitate la fals intelectual privind vaccinarea împotriva Covid-19.
Polițiștii vor pune în aplicare 18 mandate de aducere. La activități participă și polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Carei, Secției de Poliție Rurală Beltiug, Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș, Serviciului Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.
Potrivit informațiilor actuale, niciuna dintre percheziții nu a fost efectuată pe raza municipiului Carei. PresaSM a anunțat că au fost vizate cabinete medicale din municipiul Satu Mare și localitatea Homorodu de Mijloc.