Echipa copiilor născuți în 2012 din cadrul Centrului pentru copii și juniori ai CSM Victoria Carei a fost prezentă duminică la un turneu internațional de fotbal, desfășurat în localitatea Kisvarda din Ungaria. La urneu au participat echipe din patru țări.

Micii fotbaliști careieni, antrenați de Gindele Gergely, s-au clasat pe locul al treilea.
”Ambianța a fost extraordinară, am avut ocazia să jucăm într-o sală modernă, cu o suprafață de joc de cea mai bună calitate. A constituit o experiență unică pentru noi. Am realizat că trebuie să ne perfecționăm la toate capitolele, avem de muncit foarte mult, și că trebuie să fim perseverenți! Felicit echipa câștigătoare din Ujgorod, care a avut o evoluție spectaculoasă. Echipa noastră a reușit să prindă podiumul, ocupând locul al treilea, dar ceea ce contează mai mult este faptul că băieții s-au autodepășit. Acest lucru este îmbucurător atât pentru ei cât și pentru antrenor”, a declarat antrenorul Gindele Gergely.
Portarul careienilor a obținut titlul de cel mai bun portar al turneului.
Tot la turneul de la Kisvarda, careianul Somogyi Milan a câștigat titlul de cel mai bun portar al turneului. Felicitări lui Bagossy Sándor, care este antrenorul nostru de portari. Se ocupă foarte bine cu toți portarii de la club, dovada este că și alți portăraşi au adus acasă această distincție”, a adăugat antrenorul Gindele Gergely.


Lotul Victoriei Carei: Somogyi Milan, Reszler Aron, Vili David, Bercheş Luca, Szilagyi Akos, Poosz Milan, Nagy David, Gergely Mark, Visnyai Peter, Marozsan David, Gorcsi Emanuel, Pătrașca David, Armos Hunor, Giurgiu Dominik, Lang Martin, Dobran David.
Micii fotbaliști careieni din generațiile 2013 și 2011 vor evolua în acest weekend tot la Kisvarda, iar cei din generația 2012 vor merge în Mateszalka.