Clubul Sportiv Municipal (CSM) Victoria Carei are două obiective în acest an: promovarea echipei de fotbal în Divizia C și promovarea în Superliga României cu echipa feminină de tenis de masă, a declarat managerul public al municipiului Carei, Beko Tamas.

În proiectul bugetului local pe anul în curs, Clubului Sportiv Municipal Victoria Carei i-a fost alocată suma de 1,4 milioane lei.
”Pentru CSM Victoria Carei am fixat două obiective foarte clare și realizabile, acestea fiind promovarea echipei de fotbal în Divizia C și promovarea în Superliga României cu echipa de tenis de masă feminin. Prin această finanțare de 1,4 milioane lei, în creștere cu 27% față de anul trecut, din punct de vedere financiar se pot îndeplini aceste deziderate. Restul cade în sarcina antrenorilor și a jucătorilor”, a declarat, pentru portalul Opinie de Carei, managerul public Beko Tamas.
În cadrul Clubului Sportiv Municipal Carei funcționează două secții: cea de fotbal și cea de tenis de masă.
Echipa de fotbal și-a reluat pregătirile pentru partea a doua a ligii de elită sătmărene, ocupând primul loc în clasamentul seriei B. Anul trecut, după ce și-a adjudecat titlul de campioană județeană, Victoria Carei a ratat calificarea în Divizia C, pierzând barajul disputat în luna iunie la Mediaș cu campioana județului Argeș, Real Bradu.
Echipa de tenis de masă feminin a CSM Victoria Carei s-a calificat anul trecut în Divizia A.
Anul trecut, din bugetul alocat CSM Victoria Carei circa 66% a fost direcționat pentru secția de fotbal. Anul acesta, procentul va crește la circa 70%, a declarat managerul public Beko Tamas.