Pana generală de curent care s-a înregistrat în această seară în judeţul Satu Mare a afectat şi iluminatul public din municipiul Carei.

Cartierele şi străzile principale din Carei au rămas în beznă. Singurele surse de lumină pentru trecători au fost vitrinele magazinelor, respectiv reclamele luminoase ale acestora.
În schimb, în centrul Careiului funcţiona iluminatul din zona Monumentului Ostaşului Român şi în parc, dar numai în jurul castelului şi în zona patinoarului. Se pare că acestea sunt legate la o altă linie de aprovizionare cu energie electrică.
Pana generală de curent a afectat numeroase localităţi din judeţul nostru. Cea mai afectată localitate a fost municipiul Satu Mare, unde a fost întrerupt nu numai iluminatul stradal, ci mii de apartamente şi gopsodării au rămas fără curent electric.
Pana generală de curent a fost provocată de o avarie pe o linie principală a reţelei de furnizare a curentului electric. Angajaţii Electrica efectueză lucrări de intervenţie în mai multe zone ale judeţului.