Printre cererile de eliberare din funcție prin pensionare care au fost discutate săptămâna trecută în ședința Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a fost și cea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna STROESCU CRISTINA ANTOANETA, judecător la Judecătoria Carei. Cererea a fost aprobată de Secţia pentru judecători a CSM.

În acceaşi şedinţă au fost dezbătute cererile de eliberare din funcţie prin pensionare a formulată de domnul CIORBĂ ADRIAN OVIDIU SIMION, judecător la Judecătoria Negrești-Oaș, delegat în funcția de președinte al acestei instanțe, respectiv cea formulată doamna MAXIM RODICA, judecător la Tribunalul Satu Mare. Şi aceste două cereri au fost aprobate.
Prin această pensionare, Judecătoria Carei se va confrunta cu o criză de magistraţi. Dintre cele cinci judecătoare în funcţie, două se află în concediu de maternitate. După ce va intra în pensie şi judecătoarea Stroescu Cristina, vor mai mai rămâne în activitate doar preşedintele instanţei, judecătoarea Costaşi Simona Minodora, şi judecătoarea Demian Anca.