Câștigătoarele concursului „Christmas Look”, organizat la Carei

Reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károly” anunță câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului online de machiaj „Chrismas Look”.

Castigatoare LOOK

Câștigătoare:

Locul I – Frîncău Larisa
Locul al II-lea – Silaghi Dariana
Locul al III-lea – Vieser Hajnalka
Mențiune – Lackó Júlia
Pop Cristina Aneta
Alegerea publicului – Borlan Cynthia
Premiu special – Dániel Enikő – Andrea
Organizatorii se arată extrem de bucuroși și onorați pentru interesul ridicat acordat acestui concurs, dar și pentru popularitatea de care s-a bucurat în mediul online. La ediția din acest an au participat 14 concurente din mai multe localități din țară, nu doar din municipiul Carei.
Juriul a fost format din cinci persoane de specialitate din domeniul artistic. În urma punctajului oferit de juriu au fost desemnate 6 câștigătoare, respectiv o a șaptea câștigătoare a fost desemnată în urma aprecierilor publicului internaut.
Premiul I constă în 100 de Euro și un portofoliu realizat de artiști din cadrul Foto Clubului „Vasile Vénig László”. Locul al II-lea, al III-lea, Mențiune, Premiul din partea publicului și Premiul Special vor beneficia de un portofoliu realizat de artiști din cadrul Foto Clubului „Vasile Vénig László”, precum și produse promoționale turistice din portofoliul Castelului Károly.
Câștigătoarele vor fi contactate telefonic pentru a stabili detalii privind ridicarea premiilor.