Bancnotele de suvenir de 0 euro cu imaginea castelului din Carei, din nou în vânzare

La magazinul de suveniruri din castelul din Carei s-au pus din nou în vânzare bancnotele de suvenir de 0 euro cu imaginea castelului Karolyi. O asemenea bancnotă poate fi achiziționată cu prețul de 20 de lei. Prima tranșă de asemenea banconte s-a epuizat rapid în luna decembrie a anului trecut.

bancnote suvenir1
”Chiar dacă a trecut luna cadourilor, puteți să îi surprindeți pe cei dragi cu o bancnotă suvenir specială pe care apare Castelul Károlyi din Carei. Vă așteptăm la magazinul de suveniruri de la Castel, de marți până sâmbătă, de la 9.00 la 16.30!”, informează reprezentanții magazinului.
Castelul din Carei apare pe o ediție specială a celebrelor bancnote suvenir de 0 Euro. Castelul Karolyi a devenit așadar, al treilea brand românesc, după cetatea Alba Carolina și Masivul Bucegi care beneficiază de acest tip de promovare.
Cele 5000 de exemplare emise cu aprobarea Băncii Naționale a Franței la standardele de securizare impuse de Banca Central Europeană, sunt similare bancnotelor reale, nu au valoare monetară și sunt disponibile de azi la magazinul de suveniruri al castelului.