Direcția de Cultură a Municipiului Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” Carei, au distribuit peste 250 de cutii de cadouri cu jucării, hăinuțe, încălțăminte, rechizite și dulciuri pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, cadouri care au ajuns azi la șapte centre de zi, grădinițe și case de tip familial din municipiul Carei.

IMG_20211222_111515m

Și în acest an, campania umanitară de strângere de cadouri pentru copiii nevoiași, „Cutia cu cadouri”, organizată de Direcția de Cultură a Municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” s-a bucurat de un interes deosebit.
Astfel, azi, miercuri, 22 decembrie 2021, au fost dăruite peste 250 de cutii cu cadouri copiilor din cadrul acestor centre.
„Le mulțumim frumos tuturor celor care au donat cadouri pentru a putea aduce împreună bucurie copiilor și le urăm Sărbători Fericite, multă sănătate, un An Nou plin de bucurii și cât mai multe realizări”, a declarat directorul Direcţiei de Cultură Carei, Bogdan Georgescu.