Atmosferă de poveste la concertul de Crăciun „Silent Night”, desfășurat la castelul din Carei

Marți, 14 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei a avut loc CONCERTUL DE CRĂCIUN „Silent night”, în interpretarea artiștilor Veres Noémi – soprană, Székely Alpár – vioară, Czumbil Bernadette – pian.

DSC_4919m
Concertul „Silent Night” a adus în fața publicului careian un repertoriu de arii şi lieduri sacre. Lucrările de A. Stradella, G. Rossini, G. Caccini şi A. Adam au redat solemnitatea specifică sărbătorii nașterii Domnului, prilejuindu-ne întâlnirea cu astfel de compoziții de origine religioasă. Interludiile de P.I. Tchaikovsky, N. Paganini şi A. Piazolla interpretate de duo vioară-pian şi melodiile internaţionale de Crăciun au completat atmosfera luminoasă şi unică a sărbătorilor de Crăciun.
La finalul evenimentului, publicul i-a răsplătit pe artiști, cu ropote de aplauze, în semn de apreciere pentru momente magice create. Prin repertoriul ales inspirat, dar și prin atmosfera de poveste din Sala Cavalerilor, spectatorii au intrat într-o lume feerică, în aceste zile, premergătoare Sărbatorilor de Iarnă.
Evenimentul s-a desfășurat în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Festivalului Magia Crăciunului.