Miercuri, 15 decembrie 2021, ora 17.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc un concert de colinde, cântece de stea și obiceiuri românești de Crăciun, informează Centrul Cultural.

concert colinde
Evenimentul va fi susținut de Ansamblul vocal-instrumental Vlăstarii Codrului al Clubului Copiilor Carei, Ansamblul Vasile Lucaciu din Lucăceni, Ansamblul Ceatăra al Centrului Cultural Carei, Ansamblul Codrulețul din Tășnad și Ansamblul Flori de Codru din Tășnad. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Evenimentul va avea loc cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusului SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusului SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.