Vineri, 10 decembrie 2021, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc Gala de absolvire a cursanților Agenției de Modeling DIVA’s Satu Mare. Evenimentul este susținut de Diva’s Modeling Agency, în colaborare cu brandul D’OR și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

carei 10 decembrie Cra

„Fashion Gala” este un eveniment de modă care marchează finalizarea cursurilor de modeling ale grupelor 3 și 4, și lansarea oficială a grupei de copii cu vârstele cuprinse între 4 și 10 ani. Evenimentul este dedicat în special părinților cursanților, dar și colaboratorilor D’OR și Diva’s .
Diva’s este prezentă pe piața de profil din 2020 și este deschisă tuturor celor care doresc să performeze în domeniul modelingului și nu numai. Sebastian David, managerul a”Diva’s”, încurajează orice formă de manifestare artistică, promovând ideea de „body acceptance”, o regulă de bază a modelingului internațional. Diva’s este o agenție tânără și ambițioasă, care propune pieței sătmărene și nu numai, conceptul de body beauty, demonstrând ca nu trebuie să intri într-un standard de mărimi pentru a evolua în domeniul modei. Agenția își desfășoară activitatea în Aushooping, cursurile desfășurându-se în fiecare sâmbătă de la orele 11.30. Mai multe informații puteți găsi pe paginile de Facebook și Instagram ale agenției Diva’s.
Evenimentul este prezentat de Aurica Flonta.
Partener media: NordVest TV.
Intrarea la eveniment este liberă!