Antrenorul Secției de tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal Carei, Mircea Podoba, a transmis portalului Opinie de Carei un bilanț impresionant pe 2021 al sportivilor echipei pe care o antrenează. Obiectivele cu echipa de senioare a CSM Victoria Carei pentru anul următor sunt calificarea în Superliga României și participarea în Cupele Europene calificarea în Superliga României și participarea în Cupele Europene.

podoba senioare
Rezultate obținute în acest an:
– câștigarea campionatului Diviziei B fete, cu urmatoarea echipă (Dari Helga, Fejos Anna, Ferenczy Zita, Turner Andreea, Comiati Alexandra și Rad Ayana), obținând calificarea în Divizia A pentru sezonul 2021- 2022;
– Clasarea pe locul 1 la finalul turului de campionat în Divizia A, cu echipa formată din Fazekas Maria, Dari Helga, Sîngeorzan Arina, Ferenczy Zita, Comiati Alexandra și Rad Ayana;
– Sportiva Fazekas Maria a fost calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo din Japonia, iar împreună cu Dari Helga au participat în Liga Campionilor;
– Dari Helga a participat la nenumărate Openuri de juniori în Italia, Portugalia, Belgia, Serbia, Cehia, Slovenia, la Campionatul European U19, U21, a fost calificată la Europa Top 10 pentru al doilea an consecutiv, iar acum, în perioada 24- 30 noiembrie, este selectată pentru un cantonament al Federației Europene de tenis de masă în Portugalia, după care participă la Campionatul Mondial U19, unde sunt înscrise doar primele 32 de jucătoare din clasamentul mondial. De menționat faptul că, în decursul anului, Helga Dari a ocupat poziția 12 în ierarhia mondială la aceasta categorie;

dari helga
– la categoria de perspectivă, cele mai bune rezultate au fost obținute de echipele de cadeți (fete și băieți), care au ocupat locul VI la finala Campionatului Național U15 Echipe. Echipele au avut următoarea componență:
– fete: Comiati Alexandra, Rad Ayana și Harmati Biborca;
– băieți : Knecht Barnabas, Costea Răzvan și Zaha Mark.
– transferul sportivelor Pascui Nicoleta, Koncz Julia, Meszaros – Wachter Nora, Bodon Ameli, Gindele Hanna și al băieților Knecht Barnabas și Kovacs Tamas la clubul DAK-DEAC DEBRECEN, aduce o serie de rezultate în campionatul Ungariei:
– locul 3 Campionatul Național U13 fete
– Pascui Nicoleta devine vicecampioana națională la undividual U13 și la dublu U15
– Kovacs Tamas – vicecampion național la U11
– Koncz Julia locul 2 la U10 și locul 3 cu echipa la U13
Aceste rezultate obținute au adus selectarea sportivilor Pascui N., Koncz J. și Kovacs T. în loturile de perspectivă ale Ungariei.
Sportiva Pascui Nicoleta este componentă și a echipei de NB1 (Divizia A) fete seniori a clubului DAK-DEAC DEBRECEN, iar băieții Kovacs T. și Knecht B. fac parte din echipa de NB 3 (Divizia C) a aceluiași club.

podoba pascui
”Obiectivele mele cu echipa de senioare a CSM Victoria Carei sunt calificarea în Superliga României și participarea în Cupele Europene. Pe această cale, doresc să mulțumesc conducerii Primăriei și Consiliului Local Carei pentru încrederea si susținerea acordate”, a declarat antrenorul Mircea Podoba.