Jurnalista careiană Oana Rusu, aleasă în Consiliul de Administraţie al Radio România

Jurnalista Oana Rusu, originară din Carei, a câștigat alegerile pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune în calitate de reprezentant al angajaţilor.

oana rusu

”AM REUȘIT!!!!!!!!!!! Am câștigat alegerile pentru Consiliul de Administrație cu ajutorul Sindicatului Salariaților din Radio România și cu încrederea și votul fiecărui coleg pe o vreme de nici câinele nu-ți venea să-l scoți din casă. Am reușit cu ajutorul celor care vor altceva pentru SRR și pentru ei. Multe se vor schimba și pentru asta vă puteți mulțumi și vouă, dragi colegi!”, se arată în mesajul de mulțumire al jurnalistei Oana Rusu.
Jurnalista originară din Carei a obținut 267 de voturi din partea salariaților, urmând a-i reprezenta în Consiliul de Administrație al Societăţii Române de Radiodifuziune alături de colegul său Tănase Marius Dorian, care a obținut 238 de voturi.
Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din Bucureşti, Oana Rusu a activat ca şi corespondent al Radio România Actualităţi în judeţul Satu Mare. Ulterior s-a stabilit la Bucureşti, activând în continuare la Radio România Actualităţi.