Jurnalista Oana Rusu, originară din Carei, candidează pentru a accede în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune în calitate de reprezentant al angajaţilor.

oana rusu

„Radioul trece printr-o perioadă dificilă. Nu suntem într-un loc bun în acest moment şi e mult de lucru. Avem nevoie de salarii, nu de ajutoare sociale, cum arată lefurile noastre în acest moment. Avem nevoie de grile de programe în care să se regăsească fiecare. Avem nevoie să ne redobândim statutul profesional. Avem nevoie de fonduri pentru modernizare şi retehnologizare. Avem nevoie de oameni în Consiliul de Administraţie care să muncească pentru toate acestea. Votaţi-mă şi o voi face!”, se arată într-un mesaj al experimentatei jurnaliste Oane Rusu către colegii săi.
Exercitarea votului va avea loc marţi, 9 noiembrie 2021, între orele 08:30-20:00, la sediul central al SRR din Bucureşti şi la sediile studiourilor regionale din Braşov, Cluj, Craiova, Constanţa, Iaşi, Reşiţa, Timişoara şi Târgu Mureş, iar afişarea rezultatelor finale se va face până joi, 11 noiembrie 2021, ora 12:00, la sediul Biroului Electoral Central – Bucureşti şi la sediile Birourilor Electorale Regionale.
Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din Bucureşti, Oana Rusu a activat ca şi corespondent al Radio România Actualităţi în judeţul Satu Mare. Ulterior s-a stabilit la Bucureşti, activând în continuare la Radio România Actualităţi.
Portalul Opinie de Carei îi urează mult succes în campania electorală pentru accederea în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune în calitate de reprezentant al angajaţilor.