Sâmbătă, 30 octombrie 2021, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie „Point of views”(Puncte de vedere), unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul „Toamnei Artei Fotografice 2021”, în organizarea Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei.

20211030-263073m
Evenimentul a fost deschis și moderat de către Bikfalvi Zsolt, referent în cadrul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și vicepreședinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László”, după care au mai luat cuvântul dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László”, Georgescu Dragoș, M.A.T. în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
În cadrul expoziției se găsesc fotografii realizate pe parcursul acestui an de către artiștii Bikfalvi Zsolt, Csomai Dávid, Dragoș Georgescu, Kinda Botond, dr. Hágó Attila Nándor, Nagy Ferenc, Oláh Annamári, Simay Zsolt, Szeremi Júlia.
Expoziția este deschisă publicului până în 12 noiembrie 2021 și poate fi vizitată conform programului Muzeului Municipal Carei.