Direcția Servicii Publice Locale (DSPL) din cadrul Primăriei Carei roagă locuitorii municipiului ca, în perioada 1-15 noiembrie 2021, să depoziteze în fața gospodăriilor, pe domeniul public, resturile vegetale rezultate în urma curățeniei de toamnă, informează Primăria Carei.

curatenie
DSPL solicită careienilor ca deșeurile mărunte, adică frunzele, să fie puse în saci, iar crengile să fie legate în mănunchiuri. Careienii care au cantități mai mari de asemenea deșeuri vegetale, rezultate în urma curățirii grădinilor și liverzilor, sunt rugați să le transporte la depozitul amenajat special în acest scop pe Calea Armatei Române, vizavi cu SA Înfrățirea, în perioada 1-15 noiembrie, în intervalul orar 8.00-15.00, respectiv în perioada 15-29 noiembrie, între orele 8.00-18.00.
Acțiunea de colectare va începe în data 15 noiembrie. Pe această cale, DSPL anunță că, după finalizarea acțiunii de colectare, nu vor mai fi ridicate niciun fel de deșeuri vegetale de la populație, iar careienii care le vor depozita pe domeniul public vor fi sancționați conform reglementărilor în vigoare.