Micii fotbaliști de la Victoria Carei reușesc să facă impresie bună la Academia de fotbal din Debrecen (DVSC Labdarugo Akademia). După Cosar Rareș, a venit rândul lui Somogyi Milan (portar) și Szilagyi Akos (mijlocaș) să fie remarcați de oficialii academiei de fotbal din țara vecină.

aca4

”Clubul nostru, Victoria Carei , în curând va oficializa parteneriatul cu DVSC Labdarugo Akademia din Debrecen. Munca, antrenamentele și jocurile comune au început deja. Din mai multe grupe de copii, vor fi testați și selectați tinerii noștri jucători. Regulat vom participa la antrenamente comune la academie, aproape săptămânal. De la grupa 2009 a fost deja luat la un turneu alături de echipa DVSC la Jaszbereny jucătorul nostru Cosar Rareș, care a dat un randament foarte bun, reușind să înscrie 5 goluri la partidele de joc”, a declarat antrenorul Gindele Gergely.
”Sâmbătă, de la grupa de 2012 au fost testați doi copii de la noi în cadrul turneului Dunamenti Kupa, unde au participat 12 echipe precum: Kispest, Ujpest, MTK, Diosgyor, Olasz Focisuli, Kisvarda, Nyieregyhaza etc. Este vorba de portarul Somogyi Milan și de mijlocașul Szilagyi Akos. În cele 6 meciuri de la turneu au jucat toate minutele, portarul Milan reușind intervenții foarte utile și frumoase, iar Akos a pus presiune permanentă la poarta adversarului, marcând și un gol spectaculos. În curând vor fi chemați și alți copii la testări, sper cât mai mulți dintre ei vor avea posibilitate să îmbrace tricoul lui DVSC și, în curând, să fie chiar transferați la această echipă de top din Ungaria. Weekendul care urmează participăm iarăși la un turneu la Debrecen, ne deplasăm cu tot efectivul: Somogyi Milan, Reszler Aron, Pătrașca David, Vili David, Szilagyi Akos, Gorcsi Manuel, Bercheș Luca, Nagy David, Poosz Milan, Giurgiu Dominik, Gergely Mark, Armos Hunor. Hai Careiul!”, a adăugat antrenorul Gindele Gergely.