Primăria Carei pregătește proiecte pentru reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din cartierele Republicii și Eliberării, pe care le va depune spre finanțare în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, informează administrația locală careiană.

cartier republicii
”În cadrul programului Anghel Saligny vrem să depunem câteva proiecte, cum ar fi reabilitarea rețelei de apă și canalizare din cartierele Republicii și Eliberării, dar și câteva intervenții în cartierele Mihai Viteazul I și II. Valoarea maximă pe care o putem solicita este de 10 milioane de lei. Sperăm să ne încadrăm în această sumă”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
”Cartierele Republicii și Eliberării așteaptă demult o reabilitare. Vom continua aceste proiecte cu lucrări la alei, drumuri și spații verzi. Trebuie să le cer răbdare locuitorilor din aceste două cartiere, însă nu avem capacitatea să finanțăm din fonduri proprii lucrări de o asemenea anvergură. Putem să dezvoltăm Careiul doar din fonduri europene și guvernamentale”, a adăugat primarul Eugen Kovacs.