Două brigăzi de arbitri din România vor oficia luni, 11 octombrie, meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, informează Federaţia Română de Fotbal (FRF).

istavn kovacs
Istvan Kovacs arbitrează la Oslo meciul dintre Norvegia și Muntenegru, în Grupa G, ununde ambele reprezentative luptă pentru locul al doilea, care duce la baraj. Din brigada condusă de Kovacs mai fac parte asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, precum și Andrei Chivulete, care va fi arbitru de rezervă. Tot un duo italian îi va asista din camera de arbitraj video – arbitrii Massimiliano Irrati și Matteo Passeri. Meciul începe la 21:45.
Ovidiu Hațegan va fi centralul partidei pe care vicecampioana mondială, Croația, îl va juca pe teren propriu, la Osijek, împotriva Slovaciei, în Grupa H. Alături de el vor fi asistenții Radu Ghinguleasc și Mircea Grigoriu, iar Radu Petrescu va fi al patrulea oficial. În camera de arbitraj video, brigada condusă de Hațegan va fi ajutată de doi arbitri italieni, Marco Di Bello și Ciro Carbone. Meciul începe la ora 21:45 și poate fi urmărit pe Digi Sport 3.