Fobal feminin U15: Daliana Carei a învins FF Baia Mare cu scorul de 5 – 1.

Duminică, 3 octombrie2021, de la ora 15.00, pe stadionul Ferneziu din Baia Mare, în cadrul Campionatului Național de fotbal Feminin Junioare U15, echipa careiană ACS Daliana a învins F.F. Baia Mare cu scorul de 5 – 1. Marcatori: Patricia Zdroba (4) și Linzenbold Delia (1).

daliana
Lot: Diana Toth, Evelin Chiș, Mădălina Pop, Andrea Ghetina, Lorena Hegyi, Delia Linzenbold, Nicoleta Tanchi, Kinga Herman, Ioana Macxim, Patricia Zdroba, Carla Rus, Melissa Achim și Andrada Șaitoș.
În seria 7 mai fac parte: LPS Cluj Napoca și Heniu Prundu Bârgăului.
Primele 2 clasate intră în Grupa valorică A și participă la desemnarea campioanei naționale. Totodată își asigură participarea în Grupa Elite alături de încă 21 echipe.
Locurile 3 și 4 intră în Grupa valorică B, împărțite în 6 serii, li se asigură câștigătoarelor alăturarea în Grupa Elite, în total 22 echipe.
Echipele necalificate în Grupa elite și cele nou înscrise vor participa într-un Campionat Național (pe zone geografice).
Următorul meci la Carei cu Prundu Bârgăului (inițial programat pe 17 octombrie) nu poate fi planificat deoarece Serviciul de Ambulanță nu poate asigura asistență medicală respectiv ambulanță cu aparatură de resuscitare din cauza creșterii numărului de infectări cu Covid-19.