Concurs de gătit în aer liber organizat de PNL Carei. Donaţiile vor ajuta copii defavorizaţi

La ora 10.00, a început concursul de gătit în aer liber organizat de către PNL Carei în parcul dendrologic din municipiu. Nouă echipe se vor întrece la acest concurs, servindu-i pe careieni cu produse care mai de care mai gustoase. Banii strânşi din donaţii vor fi utilizaţi în folosul copiilor din familii defavorizate, cu ocazia începerii noului an şcolar.

_DSC3868

Careienii care vor degusta preparatele delicioase vor avea inclusiv ocazia să se vaccineze împotriva coronavirusului. „Nouă echipe îşi vor măsura priceperea în arta culinară, gătind mâncăruri la ceaun. Careienii vor avea ocazia să deguste preparate foarte delicioase. Departajarea va fi făcută de un juriu exigent, iar cei mai buni bucătari vor fi premiaţi. Banii strânşi din donaţii vor fidirecţionaţi către copii din familii defavorizate, pe care încercăm să le ajutăm cu ocazia începutului de an şcolar”, a declarat preşedintele PNL Carei, Adrian Nemeş.
Astfel, cu ocazia acestui eveniment organizat azi de PNL în parcul dendrologic, careienii au ocazia şi să deguste mâncăruri gătite la ceaun care mai de care mai gustoase, dar şi să ajute copii cu care sorta nu a fost prea generoasă.