La sfârşit de săptămână, grupa de vârstă 2011 a Victoriei Carei a participat la Cupa Tinerelor Talente care s-a desfăşurat la Diosig (Bihor), alături de alte 11 echipe.

vic3
Micii fotbalişti careieni s-au înfruntat cu Viitorul Oradea, ACS Zenit Oradea, Crişul Aleşd, Unirea Valea lui Mihai şi CFR Cluj Napoca 1907.
„Întrucât am ajuns în grupa cea mai puternică, am avut ocazia să jucăm partide de un nivel înalt, din care copiii noştri au avut de învăţat. Consider că am evoluat bine, sunt foarte mulţumit de rezultatele echipei. Au fost partide frumoase, pline de atmosferă şi cu multe goluri. Organizarea a fost impecabilă, nu au fost clasamente, astfel că fiecare copil s-a ales cu câte o medalie. Pentru evoluţia deosebită ca portar, Szabo Adam a revenit acasă cu titlul de cel mai bun jucător”, a declarat antrenorul Botos Zsolt.
Lotul careienilor: Szabó Ádám (portar), Gál Roli, Poósz Áron, Botos Mátyás, Horgoș Raul, Ludescher Dávid, Lukács Milán, Szabó Noel, Vakarcs Milán, Dascăl Sebastian, Gergely Erik.
Antrenor: Botos Zsolt.
Pe această cale, copii născuţi în 2011 care doresc să practice fotbalul sunt aşteptaţi să se înscrie la Centrul de copii şi juniori ai Victoriei Carei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0744.704.089, persoană de contact Botos Zsolt.