Grupa de vârstă 2012 a Victoriei Carei a participat în week-end la turneul internațional de fotbal ”Karneval Kupa” (Cupa Carnavalului), care s-a desfășurat la Debrecen, unde s-a clasat pe locul 13 din 18 echipe. Mai important este faptul Szilagyi Akos a atras atenția celor de la Academia Kisvarda, fiind chemat la antrenamente.

gindele1
”Avem în spatele nostru două zile foarte grele, dar și foarte frumoase. Băieții au avut șansa de a juca contra unor echipe foarte bune și experimentate. A fost o experiență unică. În ciuda faptului că am avut 3 – 4 jucători, care din anumite motive nu au putut fi prezenți, am dat dovadă de caracter. Sunt mulțumit de jocul prestat, cei trei băieți de la grupa de 2013 s-au integrat bine și au fost în folosul echipei. Părinții cred s-au simțit și ei bine, au încurajat echipa exemplar, sunt mândru de ei. De menționat că Szilagyi Akos a atras atenția celor de la Academia Kisvarda și deja participă odată pe săptămână la antrenamentele echipei respective. Îmbucurător este faptul că încă 2-3 jucători sunt monitorizați și foarte probabil și ei vor fi chemați la activitățile celor de la Kisvarda. Posibilități sunt, avem colaborare intensă și cu Academia de la Debrecen, Csikszereda. Trebuie să muncim mult, să fim răbdători și satisfacția va urma. Drumul este lung, dar merită străbătut. Hai Victoria Carei!”, a declarat antrenorul Gindele Gergely.
Szilagyi Akos, care va participa la antrenantele celor de la Kisvarda, rămâne legitimat la clubul CSM Victoria Carei, dar va fi chemat periodic și acolo la turnee.