Primarul din Căpleni, Megyeri Tamas Robert, s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, pentru a discuta despre construirea unei creșe moderne în comună în cadrul programului național de construcţie de creşe în România.

megyeri cseke

Primarul Megyeri a depus toată documentația necesară pentru aprobarea investiției. Ministrul Cseke i-a prezentat proiectele standard ale celor trei tipuri de grădinițe, cea din Căpleni încadrându-se în categoria celor ”mici”. De asemenea, ministrul Dezvoltării a îndemnat autoritățile locale din Căpleni să pregătească cât mai multe proiecte și să planifice cât mai multe investiții, pe care Guvernul încearcă să le sprijine, bineînțeles în măsura posibilităților.
”Pentru o comună este foarte important să încerce să obțină finanțări din cât mai multe surse, inclusiv guvernamentale. Totodată, e important că un ministru precum cel al Dezvoltării și-a găsit timp pentru a sta de vorba cu un primar dintr-o comună din județul Satu Mare”, a declarat primarul Megyeri Tamas Robert.