Omul de afaceri german Raimund Said, reprezentant al Rumanienhilfe Emmergetin E.V, a vizitat azi Centrul de Îngrijire și Asistență Socială Alexandru din municipiul Carei, aflat în subordinea DGASPC Satu Mare. Acesta s-a interesat de nevoile beneficiarilor și a donat o primă tranșă de 1.000 de euro în vederea achiziționării de dotări.

_DSC2826
Raimund Said a fost întâmpinat de către directorul Centrul de Îngrijire și Asistență Socială Alexandru, Jozsef Pinter, și primarul Careiului, Eugen Kovacs. Omul de afaceri german a declarat că, timp de 30 de ani, a organizat acțiuni umanitare în zona județului Satu Mare, iar de acum încolo dorește să se concentreze și asupra centrelor din Carei.
Directoul Pinter Jozsef a prezentat modul de organizare și funcționare al centrului Alexandru, respectiv dotările de care mai are nevoie pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale celor 84 de beneficiari. Raimund Said a și înmânat suma de 1.000 de euro în vederea achiziționării primelor dotări. Atât primarul Eugen Kovacs cât și directorul Pinter Jozsef i-au mulțumit omului de afaceri german pentru gestul său caritabil.